luni, 16 mai 2011

Mituri despre joc!

1. Berbecii nu apara zidul!

Daca ai un sat atacat si il blindezi cu trupe si mai trimiti si berbeci sprijin, ai o problema. Berbecii nu tin zidul cum cred unii.

2. Norocul agresorului e aleator!

Am auzit afirmatii de genul: "Daca ataci repetat un jucator nu vei mai avea acelasi noroc ca la primele raiduri". Gresit, norocul este aleator, poti intr-o zi pe un jucator sa ai de la -10 la -25 si a 2-a tura sa ai de la +10 la +25. E pur si simplu, noroc.

3. Nobilii scad adeziunea in functie de trupele cu care ii trimiti!

Gresit! Nobilii scad si ei aleator adeziunea, intre 20 si 35. Nu conteaza ca-l trimiti cu trupe de aparare sau cu turpe de atac. Daca nu moare acesta va scadea adeziunea intre 20 si 35. Aleator!

4. Religia pe sate poate sa fie 1 sau 15 ca tot la fel de religios esti :))

Pe lumile cu biserica satele trebuie sa fie in raza unei biserici! Nu sa aiba biserica pe toate satele. Daca te aperi pe un sat cu religie 1 sau religie 15, la fel te aperi, nu primesti un bonus ca tu ai 15 biserici in zona. Indicat este ca toate satele sa se afle in raza unei biserici.

Un comentariu:

  1. Satele defensive de pe care se trimite sprijin (cele din afara frontului, care nu vor fi atacate), nu este obligatoriu sa fie religioase. Conteaza ca satul sprijinit sa fie religios!

    RăspundețiȘtergere